Ekerö BoIS IK gör en helt okej insats borta mot Olympiacos FC efter en tuff start.  Hemmalaget tar ledningen på ett snöpligt sätt då man skickar en tillsynes ofarlig boll mot mål men BoIS målvakten missbedömer bollbanan helt och 1-0 var ett faktum efter knappa 3 minuter spelade. Tuff start för BoIS men man visar prov på mental styrka när man kort innan paus kommer tillbaka och kvitterar genom Robban som dundrar in 1-1 efter ett fint uppspel från Behrouz Badreh.
I andra halvlek startar Olympiakos bäst men det är ändå BoIS som i den 69 matchminuten trycker in 1-2 genom Blom. Det skapas en hel del chanser för båda lagen i andra halvlek men BoIS sjunker ner i slutet av matchen för att försvara sin ledning. Detta gör man otroligt bra och även om Olympiakos har mycket boll så kommer man inte till så många farligheter. Därför är det otroligt surt att kvitteringen kommer i den 86 matchminuten efter en tilltrasslad situation med ett tämligen svagt avslut som ändå letar sig in i mål. Matchen slutar 2-2 ett resultat som nog ingen av lagen kände sig nöjda med.

Dagens sanning: Olympiacos souvlakis som görs på Bromstens IP är precis så goda som man skryter om. Ett måste om man möter Olympiacos FC  borta!

Olympiacos FC – Ekerö BoIS IK 2-2 (1-1)

44′ 1-1 Robert Stranicky, ass. Behrouz Badreh
69′ 1-2 Rikard Blom, utan ass.

Ekerö BoIS laguppställning:

Viktor Dahlberg
Elton Hernestig – Alexander Moberg (C) – André Espinosa – Behrouz Badreh
Tom Carlsson  – Alex Segerström – Mihai Popescu – Fredrik Almkrantz – Robert Stranicky
Kim Öhrström 
Bänk: Matthias Klingberg, Gabriel Nilsson, Jonas Syrén, Rickard Ternestin, Rikard Blom.