Idag kl. 13:00 är det återigen dags för hemmamatch! Denna gång är det Hallonbergens IF som står för motståndet. Kom ner till Träkvistavallen och stötta Ekerös stolthet till en ny seger!

Ekerö BoIS är inne i en bra period med 13 inspelade poäng på 6 omgångar och man har verkligen tagit sig tillbaka efter den tuffa starten på seriespelet. Dessutom kommer BoIS till matchen ruskigt stärkta av den historiska derbysegern mot Ekerö IK.

Nu får man även tillbaka lagkaptenen Alexander Moberg och målvakten Victor Wennergren som avtjänat sina avstängningar. Två viktiga pjäser i matchen mot Hallonbergen.

Avspark idag klockan 13:00 på Träkvistavallen! Nu går vi för första segern motHallonbergen! Det får ni bara inte missa!

Motståndare:
Förra säsongen låg Hallonbergen länge bra till för att nå en kvalplats men i den sista omgången förlorade man snöpligt och missade kvalet med en ynka poäng. Denna säsong har man haft siktet istället på en direktplats till 3:an och det började bra för HIF som länge tillhörde topp 3. Men i de tre senaste omgångarna har man i tur och ordning mött tabelltvåan Reymersholms IK, serieledande Järla IF och tabelltrean Värtans IK där man har förlorat samtliga matcher. Ett resultat som gör att man tappat i serien och nu befinner sig på sjätteplats, 3 poäng före sjuan Ekerö BoIS.

Statistik:
Hallonbergens IF och Ekerö BoIS känner varandra väl från förra säsongens två möten. Båda gångerna var det Hallonbergen som avgick med seger men det var verkligen två helt olika matcher. På våren gick båda lagen bra i seriespelet och det bjöds på en jämn match där Hallonbergen till slut vann med 3-2, en match som kunde gått hur som helst. Höst mötet blev en betydligt ojämnare historia där Hallonbergen dominerade fullständigt. BoIS lyckades tack vare en bra defensiv hålla siffrorna nere och HIF vann med 2-4.

Info:

Arena: Träkvistavallen
Avspark: 13:00

Truppen:

Målvakt:

Victor Wennergren

Backar:

Axel Ryd
Alexander Moberg
Buba Suleiman
Mihai Pupescu
Jonatan Hallqvist
Eddie Williamson

Mittfältare:

Kim Öhrström
Rikard Blom
Niklas Tonneman
Alex Classon
Alex Segerström
Fredrik Almkrantz

Anfallare:

Jusef Issa
Eddie Bennet
Rikard Ternestin